bra dagar som idag är bra dagar.


Syskon proträttI love her.


Myspys dag!Här sitter jag trött som bara den och tittar tv medans jag väntar på att världens största sömntuta ska vakna! Men känns som att man har hunnit med det mesta idag, vaknade vid 8 och tog bussen med Bästavän till stan för att fixa lite nytt till garderoben. Man kan inget annat än att älska rea på kläder och skor! haha. Nej nu ska jag nog kolla på film, men de lär väl bli ett resultat av att jag somnar, ;) Nej men vi hörs senare!

En sen lite jul hälsningHoppas alla hade en bra dag igår, jag hade det så bra så jag inte ens han blogga, hehe! :) 
Idag händer det inte så mycket, blir bara att tagga inför morgondagen då man ska fira jul med Farmor, Farbror och Bästa Sara! Nu ska jag upp och äta, längtar efter myspys med M&P ikväll :) Ha en fortsatt bra dag och jul!

I don't want to wake up from this beautiful dream.Dagen idag började så extremt bra, men verkar som den slutar lite sämre! Men här är en liten uppmuntrande bättre bild på julkulan :) Hoppas min otur vänder snart! :)

julmys!
Nu har äntligen vi också fått upp vår gran! Den blev verkligen finare än någonsin ;) 
Jag har även flyttat ner i mitt nya rum och jag trivs som bara den! Dock kommer inga bilder förren de verkligen är helt klart, för saknar lite möbler och sånt! :) 
Men min helg har bestått av att då flytta ner, älskling har varit här, eller ja, han är ju fortfarande här, haha! Sen har de inte hänt mycket mer! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! :D

de går så satans bra nu!


ännu ser jag dina tårar.


Har inget roligt att lägga upp, så får bli en mys bild på mig och emelie! <3

Hoppas ni har det himla bra mitt i allt julstök! :) Jag själv har det bra, men allt känns så onödigt stressigt! 
De sista skolarbeten ska vara inne nu och de sista matte proven ska man avklara denna veckan! Inget man gillar precis, hehe! Men nu ska jag sova så man orkar med en dag i skolan imorgon med! :)       / Godnatt, puss&kram!


Alla mina tankar till min bästavän! <3

12.typiskt jag.

give me wings so I can fly.Några gamla bilder jag hittade när jag letade igenom min hårddisk :)

Liten natt skräckis.Alltså jag har velat fram och tillbaka om ifall jag skulle lägga upp någon av bilderna jag och emelie ställde ut i Kulturhuset den veckan vi hade lov. Men nu beslöt jag mig för att lägga upp den för jag har absolut inget annat att lägga upp just nu! Men här är en av rätt många bilder som vi ställde ut.

No, I don't cry on the outside anymore.saknar det som bara den!

Easy words so hard to say
underbar dag!


Här sitter jag ny duschad men ändå ihjäl frösen, med världens mysigaste filt om mig och dricker varm chocklad! :) Dagen idag har varit suverän! Skolan var mycket bra idag och de var så lugnt och skönt! slutade 11.20 som vanligt på måndagar så jag stack upp till farmor och mysade med henne! Åt gott och hade massa skoj! älskar min farmor massa, för hon är världens bästa! Nu, snart, när jag druckit upp så ska jag nog gå och lägga mig, är så himla trött. Hoppas morgon dagen är lika bra som det har varit idag. /   puss&kram Godnatt!

Andra advent och jag mår bra!Idag är de söndag och den 4 december vilket innebär att de är andra advent! Dagen idag har jag och johan bara slappat igenom vilket har varit riktigt skönt! Igår var det en mysig kväll med fina vänner och de var underbart! Imorgon ska jag träffa älskade F och de längtar jag massa till! Nu ska jag ta en natt macka sen sova! /    puss&kram!

I can't understand, how it's making sense, that we put up such defense...Kände för lite ljus på bloggen, eller hur var det nu? :)

stopmotion


En stopmotion jag och emelie gjorde som extra arbete till ett projekt i skolan! :)

RSS 2.0