They say time heals everything, But I’m still waiting.<3

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.love <3

som att sova under stjärnorna!

Var och tältade med massa mysigt folk i natt! Hade himla kul kan jag säga! :D 
Just nu sitter jag & älskling hemma och bara slappar, blir nog lite gottis, läsk och muuusik sen! (a) Bäst!
Hoppas alla haft det underbart & fortfarande har de! / puss&kram!

If I could fall into the sky, Do you think time would pass me by.


Lite bilder en solig dag!
Tända ljus för Norge!

Jag skäms så fruktansvärt.. Var enda gång man över huvudtaget ler eller skrattar åt något så känner man skam. Hur kan jag gå här och skratta och vara glad när hela Norge har gått i bitar. Vi tänder ljus och lägger alla våra tankar till hela Norge!Nu är jag äntligen i Hästveda igen. Nu ska jag inte jobba igen förens om ca 2 veckor! Känns otroligt skönt att kunna få göra lite som man vill nu! De enda planerade denna veckan är till Fredag då de antagligen blir massa mys med massa mysiga människor! De ser jag verkligen fram emot! Men om några timmar ska jag få följa med bror till hans jobb och få åka lastbil. Dock kommer jag säkert sova hela vägen, men de är ändå egen tid med min bror. Annars denna veckan ska jag bara ta det lugnt och kanske ta tag i bloggandet lite mer, eller vad säger ni? ;) 

Men de har ju faktiskt varit lite kul att jobba med, iallafall när jag fick jobba med Emelie. Vi var ganska flummiga och vi bjuder på en liten rolig bild här nedan. Sen hände de även en rolig sak till. De var ju festival i Karlshamn, och när vi ska stå och kolla på de där tåget med massa dansöser och sådant, så kommer de en liten "gubbe" fram och ställer sig framför oss. Och klart att man känner igen den lille mannen, för bara sådär så står Gurkan framför oss. Alltså Gurkan som var med på Big Brother. Och efter mång om och men från vår sida så fick vi en bild med honom. Som ni också kan se här nedan ;) Nu ska jag sova en timme, sen blir det upp igen! /Godnatt, puss&kram!

Blekinge #1
En helikopter tur.Min födelsedag var riktigt bra igår. Många kul folk och mysiga sunder framför en brasa nere vid sjön!
Men de var faktiskt inte de jag tänkte berätta, för jag och två underbara människor gick en sista gång på marknaden idag, så fick vi ju för oss att åka helikopter, och de var ju inte direkt något jag ångra! De var så jäkla häftigt! De var som en bergodalbana fast i luft och mycket segare! Och så bad vi piloten att svänga lite extra mycket, och då var vi nästan upp och ner, och jäklar vilket tryck de blev, man kunde nästan inte röra sig, eller aa det kändes iallafall inte som de ;) Men shit vilken upplevelse! Helt fantastiskt! Och det där ska jag verkligen göra om! :D

Idag är det ingen vanlig dag, för idag.....

..... är det jessicas födelsedag! :D YEY!För idag är det min 17-årsdag! Och den ska spenderas på Hästveda marknad och sen kalas på kvällen! :)
Men har en del bilder från Blekinge med jag ska lägga upp någon gång, får se om de blir idag eller om det blir imorgon! Om inte idag, så ha en super bra dag, för de ska vi ha här!      / Puss&kram!

snabbt!

Blir ett snabbt inlägg nu, för ska på kalas snart och efter de drar jag och mamma till Kollevik! och är där i nästan en vecka! så lär inte blogga under den tiden! Men ni får ha en super bra kväll och vecka så hörs vi när jag kommer hem! /puss&kram!

RSS 2.0