på tiden kände jag.Ojdå, här var det visst ingen som bloggar på ett tag. Men jag har haft massor att tänka på, läxor, fixa rummet och allt möjligt! :) Men idag blev de en kort dag i skolan, åkte hem med Memlan och sen bara njutit av dagen! Jul stämning har börjat ta fart, dock saknas ju snön! Jag hoppas verkligen det kan komma lite snö till Julafton och till nyår, sen är jag mega nöjd! :) Nu hade jag tänkt att gå och sova! Vi hörs imorgon hoppas jag :) /   puss&kram!

oh beauty citysådär ja, de mesta av alla läxor klara. Känns skönt! vad hittar ni på en kväll som denna ? :)

surfarnas hemlighetPuerto mogan, Gran Canaria #2


Ett av fina ställen i Puerto Mogan. De är nog den vakraste staden jag någonsin sätt.


En liten katt som satt så snällt och väntade på mat.

En av dagarna så hyrde vi en bil och åkte runt hela ön. Ena stället var Puerto Mogan, och de var så himla fint där. De var som om man levde i en dröm då. Och såklart ska ni få ta del av de, men ska redigera fler bilder sen när jag har tid, och då tar jag väl dem med och lägger upp :)Och måste bara visa er denna bilden med! För de är så här att de 2 senaste timmarna har jag hållt på med denna bilden i photoshop. Jag är faktiskt lite nöjd med denna bilden för de var inte alls vad jag förväntade mig när jag började pilla med det. :)

Gran Canaria #1

Har faktiskt blivit lite smått förälskad i dessa siluett bilderna. De är inte varje dag som man kan ta såna bilder, eller att man ens tänker på de! Men tror dessa är favoriterna från hela semestern! 

Tillbaka!Sådär ja, nu var man tillbaka igen! Nu denna veckan när jag har haft bloggpaus så är de faktiskt så att jag har varit på semseter i Gran Canaria. Och de har varit så himla gött! Jag hinner inte skriva så himla mycket nu för är på väg till stan så jag uppdaterar mer ikväll eller imorgon! Men en sak som är säker och de är att de är himla stor skillnad på 25 - 33 grader som -4 grader, fy vad kallt de är i Sverige!!!

Paus!

Kommer ta en blogg paus nu i en vecka! Finns en del orsaker, men inget jag kommer ta upp nu! Men jag hoppas ni orkar hänga kvar och att ni har det jätte bra! Jag ska försöka att blogga i slutet av nästa vecka!

Ville bara säga de med att jag gillar inte riktigt att blogga från mobilen, iallafall inte att lägga upp bilder, dom
Blir ju så himla små :/ men annars är väl appen helt okej tycker jag! Ni har inget tips eller kanske vet hur man ändrar storlek på bilderna, säg till då :)

Nej, nu åter går jag till mig verkliget just nu! Ni får ha de så bra! / puss&kram


vill så mycket, men kan så himla lite.


I want to give you all the words in the world
Sånt som händer när man är fotosugen och inte alls har humöret för de! Något du gillar kanske? :)

De som finns kvar
Jag vet, dålig uppdatering, men de har hänt så himla mycket kul nu så jag har helt glömt av de. Men här är några höst bilder som jag tog idag. Kom faktiskt på att jag inte tagit några höst bilder alls i år, så här är mina första! 

Ni glömer väl inte heller att jag ställer ut bilder i Hässleholms kulturhus denna veckan! De är fram till Fredag (5/11). Tiderna är desamma varje dag och de är mellan kl: 11-18. De är fritt inträde och många häftiga bilder! Ni kommer inte bli besvikna av vad ni får se! 

Nu ska jag äta godis och kolla film med min pojke! / puss&kram!

RSS 2.0