Whenever you need me, just call out my name
Canon 550D + 50mm f/1.8

Längtan!Shit, känns som mitt sporlov bara springer iväg! Och bloggningen är ju inte på topp märker jag! ;) hehe. Men denna veckan har börjat riktigt bra måste jag säga. Har fotat 5 proträtt igår och idag, vilket har varit mega kul! :) Så bilder från de ska ni få se när dem är färdig redigerade! :) Men just nu har jag bara en längtan och de är tills på fredag! Då ska jag till Farbror&Faster och mysa kusin! Saknar den lilla ungen så sjukt mycket!
Jag tänkte faktiskt på det igår, tänk hur en sån liten filur kan göra så stor skillnad i andras liv! Och de har hon verkligen med mitt! Åh, älskar den lilla saken så sjukt! :) Nej, nu ska jag ner och fika med M&P :) Ha en bra kväll allihop! :)

Bokeh


Canon 550D + 50mm f/1.8 + en Bokeh

Proträtt foto - BästavänCanon 550D + 50mm f/1.8

Igår tog jag proträtt bilder på bästavän! Här är två utav dem! :) Måste bara säga att jag är himla nöjd med mitt 50mm objektiv! 
Idag har inte hänt så mycket, har varit ute och övningskört vilket var ganska läskigt i med jag inte kört på länge och att de både regna och var snö ute på vägarna! Men vi överlevde allihop! ;) hehe. Hoppas ni alla har det bra! :)

Bästisen!


Canon 550D + 50mm  f/1.8, Fotograf: Johan Nilsson

Min fina vän och jag för bara några minuter sedan! :) Detta är den bästa vännen som finns!

FörökningHar fått en förökning i min lilla egna familj! Har nämligen varit och köpt ett efterlängtat objektiv! :) När jag prövade det första gången så blev jag helt förtjust, sedan prövade jag det en gång till under en fotografering, och då var jag inte lika nöjd längre. Men nu har jag köpt det och har testat några bilder och har ändrat mig igen, jag är helt förälskad i det! :) Som ni kanske ser så är det ett 50mm objektiv! Så nu ska det fotas en massa proträtt foton! :)

Design!Har ändrat lite design här på bloggen! Dock är de inte riktigt klart ännu, men de kommer! :) Så vad tycker ni om (förtillfället bara..) headern? :) Hoppas ni alla har det bra!!

Man måste våga satsa för att vinna!Är hemma hos älskling denna helgen, men har suttit lite och redigerat en del bilder på kusinvitamin från bebisfotograferingen! Är faktiskt himla nöjd för att vara den första gången! Men, har precis kollat på melodifestivalen och nu blir de väl att kolla på film eller något! :) Hoppas ni alla har det bra! :)

Farbror, Faster Sara, Lill Kusin & Bror!Idag känner jag inget mer än kärlek! Har varit hos Farbror & Faster Sara och har myst med min underbara lilla kusin! Har varit världens mysigaste dag! Bror var också där vilket var enorma pluss! Finns absolut inga bättre än dem! Saknar dem redan! Hoppas ni andra haft en bra dag också! :)

Cam night!Lättroad man kan va! :) Godnatt!

My man

Något sådär blandat!

Hade inte direkt tänkt blogga idag, för jag har inte något sådär jätte kul att blogga om. Och de blir absolut inte bra ifall man bara pressar fram något, men tänkte att jag skulle bjuda på några bilder ifrån Arkivet! Några bilder som jag personligen gillar! Vad tycker ni? :)


galet.


Bild på bästa från Instagram! Följ mig @bjelk

Väla var helt kanon bra igår! Hittade massor av intressanta saker! Himla nöjd faktiskt! Får se ifall jag kan ordna ihop något inlägg om vad jag köpte! :) Efter så åkte vi vidare hem till bästa. Skulle fota en ska till hemsidan, som jag då inte kunde göra med min kamera ;) lockade även hennes hår, (för att hon köpte en vågtång!) riktigt snygg blev hon! Sen var det hem, svarade på en del mail och sen var det bara sova! Där har ni hela dagen igår! :) Idag har jag APU, så hemsidan lär väl komma ännu närmre ett slut resultat, eller vad vi ska kalla det! ;) Hoppas ni alla har det bra där ute!

RSS 2.0