galet.


Bild på bästa från Instagram! Följ mig @bjelk

Väla var helt kanon bra igår! Hittade massor av intressanta saker! Himla nöjd faktiskt! Får se ifall jag kan ordna ihop något inlägg om vad jag köpte! :) Efter så åkte vi vidare hem till bästa. Skulle fota en ska till hemsidan, som jag då inte kunde göra med min kamera ;) lockade även hennes hår, (för att hon köpte en vågtång!) riktigt snygg blev hon! Sen var det hem, svarade på en del mail och sen var det bara sova! Där har ni hela dagen igår! :) Idag har jag APU, så hemsidan lär väl komma ännu närmre ett slut resultat, eller vad vi ska kalla det! ;) Hoppas ni alla har det bra där ute!

Kommentarer
Postat av: Sasha Zhigun

Hi! your blog super, I like it!

Your Russian reader Sasha ♥

2012-02-02 @ 14:35:22
URL: http://lovesasha.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej!

jätte fin blogg men jag undrar en sak om designen. hur får man så här typ högst upp där det står som på din blogg: Startsida, flickr, bloglovin, youtube, we<3it, tvitter. checka gärna in min blogg och kommentera.

2012-02-02 @ 14:38:41
URL: http://http://rpatinson.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Nu har jag startat en ny tävling där man kan vinna ett kit med massa underbara produkter! Jag har själv produkterna hemma och de är super.

Vore jättekul om du ville vara med och tävla :)

http://smnmode.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-etologisk-kit.html#comment

2012-02-06 @ 19:26:25
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: ▲ Mohammedi's ™

Just nu har jag startat en ny och häftig tävling där man vinner valfri vara som tex: KLÄDER , KLOCKOR , SMYCKEN , SAKER TILL IPHONE OSV..Och jag blir jätte glad om du är med och tävlar, ju fler är med desto roigare!

KLICKA PÅ LÄNKEN: http://mohammedis.se/2012/february/vinn-300-presentkort-fran-runnsseerikasga.html#commentMASSA KRAMAR FRÅN MIG TILL DIG!

2012-02-06 @ 19:42:48
URL: http://mohammedis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0