take care of it

Canon 550D + 50mm f/1.8
 
Bruden som lysser upp ens dag. 

En super bra dag med världens finaste sällskap

Canon 550D + 50mm f/1.8
 
Har haft en toppen dag med min underbara vän Johanna idag :) Vi träffas inte så ofta nu mera då hon har flyttat ner till Malmö, men lika kul har vi för det! :) Det är verkligen en underbar tjej! Blev lite foto idag också, så det kommer ploppa upp några foto på henne sen, så om ni kikar in här lite senare så får ni lite bilder på finaste Johanna! :) Kika in på henne blogg med veta jag: http://jjohannaoolsson.blogg.se ! :)
 

Glad midsommarHoppas ni allihopa har en super bra midsommar!

StudenterCanon 550D + tamaron 70-300

De små djuren
Har varit i Blekinge fredag - tisdag och jobbat på campingen och på stranden var där söta små svan ungar, hittade även små söta ankungar. Himlans söta! :)
Har även passat på att frächa upp min blogg lite grann med en ny header. Detta kanske får mig till att komma tillbaka till mitt vanliga bloggande! :) Om ni inte ser den nya headern tryck på F5 så uppdateras sidan! 
Nu ska jag redigera de sista bilderna, sen så ska jag minsann gå och lägga mig! :) Hoppas allt är bra med er! Godnatt

Amanda Fondell - Kristianstad


Finns även bilder på Robin Stjernberg om du klickar här!

Robin Stjernberg - Kristianstad


Va på nån allsångs kväll med bästisen förra veckan i Kristianstad. Kan säga att det var endast för att få rasta kameran lite :) Men kan säga att de blev många härliga bilder! På bilderna ovan är det artisen Robin Stjernberg som kom 2a i Idol 2012 som ni alla redan vet ;) hehe. Kan säga att det kommer upp en artis till imorgon som jag lyckades få bilder på! :) Nu ska jag gå ut till tv rummet och kolla vidare på fotbollen med min kära far och mor. Ha det så bra :)

Det där lilla extra som gör dig så mycket gladare.


Bild från mitt första bröllopsuppdrag. Fina farbror och faster gifte sig. Den är tagen med Canon 550D + 55mm f1/8

Igår åkte jag till farbror och faster och lämnade alla bröllopsbilderna. Dem verkade himla nöjda faktiskt. Fick även kela lite bebis också, vilket jag gillar massa mycket. Men annars har min helg varit ganska så lugn. Hoppas ni alla har det bra! :)

RSS 2.0